2010. január 7., csütörtök

A SHAUMBRA INTÉZET ÚJ ISKOLÁi








Angyalok Utazása Iskola


“A teremtés történet, ahogy sohasem hangzott el....
most egy igazi angyal által elmesélve."

2009. júniusának végén Tóbiás utolsó Iskoláját egy Shaumbra Csoportnak mutatta be Breckenridgeben, Coloradóban. Az új “Angyalok Utazása Iskola (Journey of the Angels)” most csatlakozik Tóbiás többi kínálatához, mint a spirituális információ és megvilágosodás igazi klasszikusaiként a Szexuális Energiák Iskola és az Aspektológia™.

A legtöbben azok közül, akik részt vettek Breckenridgeben, már ismerős volt számukra Tóbiás I. Iskolája - A Tűzfal, a II. Iskola - Érkezés a Földre, és a III. Iskola - Az Élet Élvezete. A résztvevők tudtak az "Angyalok Utazásáról", mely ezeknek a megelőző iskoláknak lenne a gyűjteménye. De senki sem volt igazán felkészülve arra, hogy mi fog kibontakozni az elkövetkező három napban.

Ez talán az elmúlt 10 év végső termése volt Tóbiás számára. A 11 csatornázás mindegyike friss volt és velős, és a Tóbiás által behozott energia is tisztán érezhető és megtapasztalható volt. Tóbiás vissza viszi a hallgatókat a “kezdethez,” melyet a “Minden ami Volt,”-nak hív, így valóban emlékezhetünk és megtapasztalhatjuk az Egység eredeti állapotát.

Innentől Tóbiás emlékeztet minket arra, hogy hogyan és miért hagytuk el az Otthont és elvisz minket a Tűzfal megtapasztalásába. Ez az ahogy utal arra a pillanatra, amikor milliárdnyi darabra össze voltunk törve és elképzeltük mindazon potenciálokat, melyeket valaha megtapasztalunk.

Tóbiás segít számunkra emlékezni arra, milyen volt a Semmi/Üresség felébredése, érezve az ürességet és magányosságot, természetesen mint a mi saját identitásunk felfedezésének örömét. Az omniverzum teremtésével, a 144 000 spirituális család és az Ark Rendjének kialakulásával folytatja az utazást.


Végül, Tóbiás emlékeztet minket arra, milyen is volt elhagyni az angyali birodalmakat, hogy a földre jöjjünk. A hallgató rengeteg dolgot újra megtapasztal – milyen volt először biológiai alakba beleszületni; lemuriai életeink emlékeit; Atlantisz örömeit és fájdalmait; és végül, a mi modern időszakunkat, sőt egy mélyebb megértését annak, hogy miért is vagyunk itt ebben az életidőben.

Ez a teremtés története, mely korábban nem hangzott el, most egy igazi angyal által került megosztásra velünk. Elmagyarázza, hogy hogyan és miért szeparálódtunk el a Lélektől, segít megértenünk mi történik az angyali birodalmakban, és egy új és friss képet nyújt arról, hogy miért is teremtődött a föld és miért is választottuk, hogy ide jöjjünk.

Az Angyalok Utazása (Journey of the Angels) egy spirituális epika. Ez a Teremtés A-tól – Z-ig magyarázata és felfogása.  A hallgató valójában bármi másnál jobban, újra meg tudja tapasztalni a saját személyes utazását ennek a remekmű történetnek az energiájában. Sokkal többet, mint csak egy audió/videó felvétel szavait, az Angyalok Utazása (Journey of the Angels) a felébredés és a vissza emlékezés megtapasztalása.

Az Angyalok Utazása Iskola 2010. évtől elérhetővé válik Hivatalos Shaumbra Intézet oktatók által levezetett, 11 videó csatornázást magában foglaló 3 napos Iskola formájában. Az Iskola magában foglalja a csatornázások teljes szövegkönyvét (PDF formátumban) az oktatók által koordinált feladatokat és csoport beszélgetéseket.


Ez egy alap Tóbiás kurzus minden Shaumbra számára – vagy bárki számára – aki szeretné megérteni az ő angyali történetét. Néha kihívást jelenthet, időnként nagy kényelmet és visszaemlékezést fog nyújtani, talán könnyeket, vagy mosolyt hoz elő, de így vagy úgy az Angyalok Utazása (Journey of the Angels) MÉLYEN MEG FOG ÉRINTENI.

Az Angyalok Utazása (Journey of the Angels) magában foglalja az alábbi témákat:

- Minden Ami Volt
- Az Élet Otthon
- A Tűzfal
- Ébredés
- Az Árnyék (Norma Delaneyvel és Garret Annofskyval)
- Csillagok Háborúja
- Az Ark Rendje
- Érkezés a Földre
- Lemúria és Atlantisz
- Kifelé a Sötétségből
- A Jövő, a Meggyógyított Múlt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Mi hiányzik?" Iskola

Kuthumi, Geoffrey Hoppe csatornázásában


E különleges Iskola nyitó szavaival kezdve, Kuthumi egy kézenfekvő témába vezet minket – Mi hiányzik az Életünkből? Beszél a Földön mostanában teret nyert “tudatosság válságairól” és az Önmagunk hiányáról", mely  annyira elterjedt az emberek között. Ez az Iskola elsősorban az Önmagunk Énjének, az isteni Esszenciánknak életünk minden fazettájába, metszetébe való behozataláról szól és Önmagunk integrációjáról, a biztonságos teret megteremtve az aspektusaink számára, hogy hazatérhessenek.


Kuthumi egyik zsenialitása abban áll, hogy egy igen mély belső tapasztalaton vezeti keresztül a hallgatót (ahogy az Intuíció Iskola csatornázásaiban). Ebben az Iskolában nincs kifogás. Gyengéden vezet keresztül minket a Mi Önmagunk behozatalának mély megtapasztalásán, a "természetellenes korlátozások"-on túlhaladva, mely elszeparálódva tartott minket és behozzuk Önmagunkat vissza haza.

Kuthumi kijelenti azt, hogy ennek az integrációnak az eredménye a Kegyelem egy folyamatos állapotában való élés megtapasztalása lesz, melyet Önmagunk egy természetes áramlásának és természetes kiterjedésének definiált. Kuthumi szerint, ez az isteni eszenciánkkal való integráció egyetlen végső eredménye olyan "mágikus" dolgokban lehet, mint a  teleportálás, stb.

Ahogy Kuthumi mondja, igen sokáig próbálkoztatok, hogy megértsétek Istent, miközben egész idő alatt Isten próbálkozott megérteni TITEKET! Ezek az üzenetek segítenek behozni mindezt együttesen.

A “Mi Hiányzik?” Iskola egy intenzív két napos képzés, 5 videóra rögzített csatornázást, az oktatók által koordinált feladatokat és csoport beszélgetéseket foglal magában,  Az Iskola anyaga tartalmazza a csatornázások teljes szövegkönyvét (PDF formátumban).

A "Mi Hiányzik?" Iskola az alábbi témákat mutatja be:
- Az Eszenciád,
- Integrálás Veled
- Folyamatos Invitálás
- Tartsd Működésben
- Kérdések és Válaszok
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
         

                 Az Intuíció Kiterjesztés 


Tóbiás, Adamus Saint-Germain, főszereplésével és Kuthumi lal Singh erőteljes intuíció-kiterjesztő gyakorlatával .

 A felvétel 2008. novemberében készült Athénban, Görögországban


Intuíció: Valaha gondolkodtatok már azon mi is az Intuíció? Ez csak néhányak privilégiuma-e? A nők természetesen sokkal intuitívabbak-e, mint a férfiak?  Hogy is működik valójában? Megtanulható, vagy elsajátítható?

Ebben az Új Iskolában, Tóbiás, Kuthumi és Adamus Saint-Germain az intuíció ősi titkába ás bele, és arról beszél, hogy az egy alapvető, elengedhetetlen eszköz az Új Energiában. Az iskola lépésről lépésre levezetett gyakorlaton keresztül segít elsajátítani és kiterjeszteni intuitív képességünket. Az üzenetek tömörek és erőteljesek, elvégezve ezt a gyakorlati és intuitivitással teli iskolát bárki számára ajánlható, aki ki szeretné terjeszteni az intuitív képességeit és alkalmazni az életében.


Tóbiás az első részben (csatornázásban) beszél Görögországról és az emberi tudatosságban betöltött szerepéről, a jelen időszakban és a múltban. Beszél az egész földön történő gyors ütemű fejlődésről és azokról a változásokról, melyeket az Új Energia be fog hozni a tudományokba, a politikába, a pénzügyekbe, az emberek átalakulásába és az energia munkába az elkövetkezendő 10 évben. Majd bevezeti az intuíció és az életünk egy belső tudás és bizalom pontjából történő megélését.

 

A következő részben Kuthumi meghatározza, mi is valójában az intuíció és hogyan is működik a fizikai testünkkel együtt, hogy tudatában legyünk. Az intuíció három alapelvet mutat be, saját életünkben való teljes mértékű megtapasztalásához. Aztán Kuthumi keresztülvezeti a hallgatókat néhány egyszerű, de igen speciális gyakorlaton, hogy elkezdjük megnyitni az intuíció kapuját. Azok akik meghallgatták a Kuthumi által vezetett gyakorlatot, mely újra aktiválta a harmadik szemet, egy azonnali és erőteljes nyomást tapasztaltak a harmadik szemükön és az elméjükben,  egy igen tiszta intuíciós tapasztalaton végigmenve az következő órákban és napokban.


A harmadik részt Adamus Saint-Germain szolgáltatta, aki kinyilatkoztatta azt, hogy ez valójában egy Új Misztérium Iskola. Azt mondja el, hogy milyenek is voltak a régi Misztérium Iskolák, hogyan is találtuk meg őket és mit is tapasztaltunk meg ott. Beszél az intuícióról az Új Energiában és a mély változásokról, melyet behozhatunk az egyéni életébe. Miután keresztül megyünk ezen az Új Energiás Misztérium Iskolán, Adamus azt mondta, hogy a hallgatóknak egy-egy intuitív megtapasztalásuk lesz sorjában, a következő 14 nap mindegyikén, hogy gyakorolják, megtapasztalják azt és felépítsék a saját magukba vetett bizalmukat.


Az Intuíció Iskola az Athéni hallgatóság élő Kérdés Válaszait is magában foglalja. Tóbiás 16 kérdést válaszol meg az alábbi témákkal kapcsolatban: intuíció, párkapcsolatok, szex, egészség és más témákban.

Az Intuíció Kiterjesztése Iskolában Tóbiás háttér információkat fog adni ahhoz, hogy megértsük mi is az intuíció és hogyan is működik. Kuthumi irányított gyakorlata keresztül fog vezetni az intuíciónk kinyitásának és kiterjesztésének folyamatán és Adamus Saint-Germain dolgozni fog velünk az Iskolát követő napokban, hogy megtapasztalhassuk és használhassuk az intuíciót az életünkben.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------






Tóbiás "A Szenvedélyünk Felfedezése" Iskola


Mi a TE szenvedélyed?

Tóbiás számára, a Shaumbra által egyik leggyakrabban feltett kérdés az, hogy “Mi a szenvedélyem?” A régi emberi szenvedélyeink eltűnni látszanak, ahogy keresztül megyünk a spirituális felébredési folyamaton. A szenvedélyünk a munka, egy hobbi, vagy egy politikai, vagy társadalmi dolog iránt hirtelen eltűnt és többek között még a spirituális megvilágosodás keresésének a szenvedélye is elhalványult.

A spirituális ébredésünk során az egyik legnagyobb kihívást jelentő dolgok egyike lehet, a szenvedély elvesztésének érzése. Elveszettnek, tompának, vagy néha reménytelennek érezzük magunkat, szenvedély nélkül. De ahogy Tóbiás is mondja,  minden változóban van a tudatosságunkkal kapcsolatban; nem kellene meglepődni azon, hogy a régi ember-orientált szenvedély változik. Azután megpróbálunk újrateremteni egy, a szenvedély régi koncepcióin alapuló szenvedélyt és csalódottak vagyunk, amikor ezek az új tevékenységek nem lelkesítenek minket, vagy netán tán idegesítenek is.

Tóbiás Szenvedély Workshop
2007. júniusában, Tóbiás beütemezte, hogy tart egy workshopot Helsinkiben, Finnországban egy Shaumbra csoportnak. A rendezvény témáját nem Tóbiás határozta meg, de amikor  elkezdődött a workshop, azt mondta, hogy a szenvedélyetek felfedezéséről lenne szó. A Shaumbrának nagyon tetszett a Szenvedély hétvége és Tóbiás megismételte a Szenvedély workshopot 2008 márciusában Mallorcán, és végül 2008. júniusában Denverben, Coloradoban. A denveri workshop felvételre került, körülbelül 50 fős, a világ minden tájáról érkező Shaumbra hallgatóság jelenlétében. Ez a felvétel az alapja a Szenvedély felfedezése Iskolának is. Az aktuális Tóbiás csatornázások nem lettek módosítva, vagy változtatva semmilyen módon azért, hogy megtartsák Tóbiás üzeneteinek eredeti energiáját.

Ebben az Iskolában megérthetjük a régi energiás szenvedély és a lelkünk igazi szenvedélye közötti különbséget. Fel fogjuk fedezni azt, hogy a  szenvedély, lelkünk azon vágya, hogy kiterjessze az örömöt és a része lehessen mindennek, amit választunk az életben tevékenységként. 

A Szenvedély Felfedezése Iskola és annak gyakorlatai azok számára készültek, akik egy mélyebb érdeklődéssel rendelkeznek azzal kapcsolatban, hogy még többet tanuljanak önmagukról és a saját utazásukról.

Témák:
• A Szenvedély egy (ön)kifejezés
• Szerződések és Megállapodások
• Karma; A Kérdések, hogyan teremtik meg a Valóságot
• Transzmutáció (Átalakulás) és Szabadság
• Kérdések és Választások;
• Hallgatóság Kérdései és Válaszai




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fordítások: Thomázy Tímea www.eletkozpont.com
Forrás:  www.eletkozpont.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése