2010. június 3., csütörtök


Egy kis összefoglaló a brassói Misztérium Iskoláról ......


Mindannyian éreztük, hogy ez a Misztérium Iskola kicsit más lesz mint a többi, kicsit különleges lesz a hely miatt, hisz itt 300 évvel ezelőtt is működött Misztérium Iskola.

Érzéseink helyenek bizonyultak .... A csoport is, aki összejött e 3 és fél napra, más volt, sokat jelentett az, hogy nagy százalékban elvégezték a SES-t (Szekszuális Energiák Iskola), Így egészen más energiák is jelen tudtak lenni, mint az eddigi Misztérium Iskolákban.

Nagyon jól összekapcsolódott az utána következő Synchrotize tanári képzéssel, mert sokat foglalkozott Adamus itt is a hitrendszerek elengedésének a jelentőségével. Mivel nem a godolatok teremtik a valóságunkat, hanem a hitrendszerek.
A hiedelmek teremtik azt, hogy elakadunk .... Minden hiedelem hamis és a hitek hozzák létre a gondolatokat. Adamus arra bíztatott minket, hogy nézzük meg magunkban, hogy mi az a hitrendszerünk, ami bekorlátozva tart minket, mi az a hit, ami megteremti a börtönünket. És mindezeket a Synchrotize módszerével , hogyan lehet könnyedén elengedni.

Sokat beszélgettünk az igazi Megvilágosodásró is, aminek a lényege az, hogy Minden a Jelenlét Pillanat tapasztalatáról szól és semmi más nem számít. A Jelen pillanat megtapasztalása a fontos. Tudatosítani a tapasztalatokat .... a Jelen Pillanatban lévő tapasztalatokat -- ez a Megvilágosodás.

Beszélgettünk a Makyóról, ami az utólsó fátyol, ami elválaszt bennünk a "Menyország" - tól. Ez egy figyelemelterelés, fölösleges dolgok, amiket besgűjtöttünk spirituális utunk során.
Ilyenek például a következők:
-- Merlinné kell válni -- varázslóvá
-- Közvetítések -- hajlam, hogy higgyünk benne, függővé válhatunk tőle -- Mi legyünk a közvetítők saját magunknak.
-- Mindent meghatározni -- könyvek a spiritualitásról, megvilágosodásról
-- Nagyszerű figyelemelterelés a munkamánia -- hogy mindig tenni kell valamit
-- Fegyelem, gyakorlatok -- meditáció, különböző légzések, stb....
-- Szükségünk van Gurukra, Mesterekre
-- Asztrológia, tarott -- a tegnap démonjai
Az Elme a Makyók gyára

Sok beszélgetés volt az energiáról -- hogy minden energia. Energia az uborka, a kutyaugatás, egy pofon, stb....stb..... Végeztünk egy gyakorlatot egy uborkával..... Mindenki kapott egy darabot és meg kellett érezni, hogy ez "csak" egy energia. Azt mondta Adamus, hogy ez a kis darab uborka annyi energiát tartalmaz, ami a testnek egy hétig is elég. .... Elfogyasztottuk így ezt az uborkát, éreztük az energiáját ahogy szétáradt a testünkben és láss csodát -- én még egy hét múlva sem voltam éhes.

Feltette Adamus azt a kérdést, hogy "Mit is szeretnétek? Mit akartok?"
Sok válasz elhangzott -- fogytak is rendesen az Adamus díjak és kiürültek Cauldre zsebei -- de Adamus szerint egy dolgot kéne választanunk, mégpedig a Tisztaságot / A tisztaságról olvashattok egy írást : itt /

A Hang erejével is sokat foglalkoztunk és gyakoroltunk Yohamék segítségével, ami segített a testünkben lenni, felnyílni az érzéseinkre és segített kifejezni magunkat.

Csodás 3 és fél napot töltöttünk együtt Adamussal és csodás tapasztalatokat szereztünk magunknak általa....

1 megjegyzés: