2010. november 25., csütörtök

Shaumbra hírlevél - november 
Adamus gondolatai

2010 Szeptember 18-19-én egy két napos Channeling Workshopot tartottak Zürichben, az alábbi cikk Adamus ott elhangzott két közvetítéséből tartalmaz gondolatokat- fogadjátok szeretettel: 


ÉBRESZTŐ!

Itt az ideje az ébredésnek! Ébredj fel, akként, aki vagy. Ugyanis az alvás hazugság kedves barátaim. Bármely pillanatban választhatod tudatosan azt, hogy felébredsz. Ez ennyire könnyű: „Azt választom, hogy felébredek.” Amikor így teszel, az összes játék véget ér. Minden dráma megszűnik. A korlátoltság illúziói szertefoszlanak, és újra el kell majd fogadnod önmagadtól a szeretetet.
A szellemetek, az isteni énetek azt mondja: „Szeretlek, vártam rád, vágytam rád,az összes pillanatot meg akarom veled osztani. Szeretnélek arra emlékeztetni, aki igazán vagy. Már túlságosan régen volt, hogy mi együtt voltunk. Kélek, kérlek, kezdd el élvezni az életedet!”
Mi többet tehet még a szellemed? Szükségszerű, hogy szélsőséges módokon vonja magára a figyelmedet? Feltétlenül kell, hogy felrázzon újra és újra téged? Kell, hogy szélsőséges helyzeteket teremtsen az életetekben, hogy ezzel vonja magára a figyelmeteket? Szükséges, hogy rákotok legyen és a haláltól megijedjetek, hogy végre elfogadjátok az önmagatoktól érkező szeretetet? El kell hogy veszítsétek a családotokat, a házatokat, a pénzeteket, és munkátokat, hogy a szellemetek magára vonja a figyelmeteket és kizökkentsen benneteket ebből a hipnotikus transz állapotból?Ezt akarjátok? Vagy pedig szeretnétek egy tudatos döntést hozni, így szólván.” Felébredek most.” Rajtatok múlik. Egyedül ti magatok tudjátok felébreszteni magatokat. Egyedül ti magatok tudjátok kiszedni magatokat a hipnózisból.
INTEGRÁCIÓ
Itt az ideje integrálni a Földet és az Eget. Itt az ideje, hogy egyesítsük az egyébbirodalmak energiáit és tudatosságát a földivel. Ez egy hidat teremt, amely segít egybeolvasztani a dualitás energiáit, amelyek továbbra is nagyon erősek. És ez végül segít majd meggyógyítani egy nagyon régi sebet az angyali világokban.
Az angyali világokban régóta zajlanak csaták- a fény a sötétség ellen harcol, jobb kifejezés hiányában így mondhatjuk. Leegyszerűsítem: volt egy rész, amely úgy érezte, hogy mindig is Isten részei voltak és lesznek. Ezeket nevezzük most a Fény Angyalainak. Ők hisznek a szuverenitásban. Ők hiszik, hogy minden lélekkel rendelkező lény Teremtő- eredendő jogánál fogva.
Volt egy másik rész, nevezzük őket a Sötét Angyaloknak, akik úgy hitték, hogy nincs Isten, Csupán a hatalomban hittek, az ellenőrzésben, kontrolban, és a manipulációban. Úgy hitték, hogy a teremtés egésze egy nagy űr volt, minden Isteni forrás nélkül, és ezért nekik kellett Istenekké válniuk. Így tehát kemény harcok folytak az egyéb birodalmakban.
Amikor a Föld megteremtetett, hogy megoldást hozhasson egy-két energetikai kibillentségre, mely a teremtés folyamán keletkezett, eredendően semleges helynek tervezték. Ám, a semleges irányvonalak ellenére, ezek a csaták folytatódtak itt a Földön. Ezek az angyali erők valójában nem inkarnálódtak , nem is testesültek meg közvetlenül a Földön, hanem az embereket használták fel a manipulatív szándékaikra és kifejeződésükre a saját csatáik részeként. A Föld egy színpad volt, ahol a játékaikat űzhették,és rengeteg szenvedést okoztak általa. Vannak a Földön konkrét helyek, ahol ezek a csaták zajlottak, és ahol ezek energiái azóta is blokkolva vannak. Ilyen Lengyelország, és Afrikában számos hely, valamint jó pár hely még a világban, amely továbbra is őriz bizonyos mély sebeket, szomorúságot, és az angyali csaták energiáit.
Mostanra ezek a csaták- a sötétség és a fény küzdelmei- véget értek, egyszer s mindenkorra. A dolog középpontjában a fény és a sötétség egybeolvadt- noha lehetséges, hogy ennek hatása itt a Földön és a Földet körbevevő energetikai közegben csak jóval később lesz érezhető.
Eljött az ideje annak, hogy az angyali energia- a mennyei energia- elkezdjen a földi fizikai síkra megérkezni, és ehhez az energia keresi azokat az embereket, akik nyitottak, az igazságukban tartózkodnak és a testükben, és képesek fogadni ezt az energiát. Elkezdhetnek lehozni egy új tudatosságot egy új fajta energiát a Földre, valami olyat, amelyet a Föld mindezidáig nem is látott.
Sokan, ezek közül az entitások közül, csak közel akarnak jönni, nem feltétlenül hoznak nagyszabású üzeneteket, csak közel akarnak lenni, és segíteni akarnak ennek az új tudatosságnak a behozatalában. Némelyikük rendelkezik majd üzenetekkel az emberi fejlődést illetően, a dualitás elengedéséről,és a fény és a sötétség régi elképzelésének elengedéséről. Rengeteg entitás szeretne veletek dolgozni.
Tehát vegyetek egy mély lélegzetet. Szeretnéd ezt a szolgálatot végezni? Ha így teszel, észre fogod venni, hogy egy csomó lény vesz majd körbe igen gyakran. Ám megkérheted őket arra, hogy vonuljanak vissza, ha épp szeretnél egy kis teret önmagad számára. Ezek az entitások soha de soha nem vesznek majd el energiát tőled. Sőt, tulajdonképpen, egy erősebb, intenzívebb energiaszintet érzel majd magad körül. A kérdés az, hogy szeretnél-e többet, illetve szeretnéd –e az intenzitást?
Ne felejtsd, nincs nagyszerűbb és hatalmasabb lény a teremtés egészében, mint az emberi lény. Nincsenek előrehaladottabb civilizációk másutt. Nincsen olyan civilizáció, aki ezt az utat már bejárta volna. A tapasztalás legmagasabb szintje itt zajlik most a Földön, hiszen, amint vállalod a fizikai megtestesülést, azon nyomban elfelejted azt, hogy honnan indultál, és ki vagy valójában. Ez keményebb tapasztalat, mint bármely más bolygón vagy dimenzióban az épp aktuális tapasztalat. Ez a legnagyobb kihívás mind közül, és ha ezen átjuttok, akkor mindenen átjuttok. Nem marad semmi más hátra.
Igen, olykor irritál engem, amikor a Plejádokbélieket hallgatom, arról beszélnek, hogy miként fogják megmenteni a Földet- magukat sem mentették még meg!- vagy valamilyen ufó kommandó üzeni azt, hogy elhozzák majd a a Nagy Ősanyát ide. Azt kell, hogy mondjam, hogy ezen ufó parancsnokságok nagy része a fény és a sötétség csatájának résztvevője volt, és számtalan érdek vezérli őket. Volt egy pont, amikor személyesen foglalkoztam a Plejádokbeliekkel, akik megígérték, hogy nem avatkoznak többet bele az emberek dolgába itt a Földön- majd meggondolták magukat, újfent beavatkoztak és részt vettek egy nagyon nagy háborúban, mely úgy 70 évvel ezelőtt zajlott.
Szóval, amikor meghallom a Plejádokbélieket, akik az embereket tanácsokkal látják el, nem igazán esek hasra tőlük. Az egyedüli lények, akiktől meghatódom, azok, akik fizikai testben születnek meg itt a Földön, és készek erről beszélni. A legnagyobb tiszteletem azokat illeti, akik emberi alakban testesülnek meg.
Vegyünk most tehát egy mély lélegzetet, amint az angyali lények, akik az intagráció és az egység üzenetével érkeznek folytatják majd a munkát veletek, ha azt választjátok.
Vegyetek egy mély lélegzetet és emlékezzetek, minden jól van a teremtés egészében, és ezért nincs semmi, ami miatt aggódni kellene.
Ezzel búcsúzom. Adamus.
Fordította: Szénási Kata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése